Om oss

STIS team har en samlad erfarenhet på mer än 40 år och har hjälpt huvudmän i nästan alla livssituationer. STIS åtar sig alla typer av uppdrag i hela Sverige och vid uppdragets start tecknar vi avtal med er.

Vårt team

Mats M. Sjöblom

Urban Stridfeldt

Jerry Benediktsson

vision

STIS strävar efter att bli Sveriges mest betrodda och respekterade partner inom godmanskap och förvaltarskap, där vi genom vår kompetens, erfarenhet och omtanke möjliggör en tryggare och mer rättvis framtid för alla individer som behöver stöd i livets utmanande situationer

mission

Vår mission på STIS är att tillhandahålla högkvalitativa godmans- och förvaltartjänster till de som behöver det mest. Vi arbetar för att förenkla processen för kommuner och myndigheter, och säkerställa att varje individ vi representerar erhåller den bästa möjliga hjälpen och stödet de behöver för att navigera genom livets utmaningar.

Värdegrund

På STIS agerar vi alltid med integritet, respekt och ansvar, drivna av vår kompetens och medmänsklighet. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa tjänster, alltid med en ärlig och öppen approach, och med starkt fokus på våra klienters individuella behov och rättigheter. Vårt engagemang och vår empati formar kärnan i vårt arbete och återspeglas i varje liv vi berör.