Sjuktider och snälla vänner

Ja här har det varit sjukstuga de senaste fyra veckorna. Inte hundarna då utan jag har legat med världens förkylning som utvecklade sig till lätt lunginflammation och öroninflammation.. Jätte skoj eller inte, men nu har det vänt  åt rätt håll och jag börjar bli frisk. =) Istället har jag nu fått så fruktansvärt ont i vänster sida vid revbenen.. Troligen ett resultat efter allt hostande.

Hundarna då? Jo de har fått en jätte vila, knappt några promenader och är nu mera grymt duktiga på att inte göra någonting än att sova sig igenom dagens timmar.. Tänk så snälla hundar jag har =)

Lite har de dock få göra tack vare mina snälla vänner Rose och Emelie. De har tagit hundarna på promenad så de fått springa av sig och Emelie har tagit med sig Dee på agilitykurs för Malin Elfström. Tänk sån lyx =)

Men nuså när de sjuka vänt mot de friska så ska vi sätta igång med träningen ordentligt. Jag har sett ut några lydnadstävlingar till Lara, får se om jag hinner klart för ett första pris. O Dee hon ska tränas i agility för en eventuell start i sommar. Hon blir ju faktiskt 18 månader den 4 maj =)

Den som lever får se vad som händer..
O bloggningen, den är ju som sagt inte den bästa. Min dator är segare än segast, så vi får se hur många inlägg vi får till…

Categories: agility, Dee, Lara, Lydnad, övrigt