Fullspäckad lördag

Lördagen den 5 mars innehöll en heldag med roliga aktiviteter.

Dagen började med att 0715 kom Rosemarie och hämtade upp mig för att ta oss mot Örebro och dagens agilitytävling. Rosemarie skulle tävla med sin Kellie och vi ville åka lite tidigare för att kunna hejja på våra KBKare som tävlade i largeklassen.

Väl på plats hann vi med att se Maria med Aston göra jätte fina lopp. Så otroligt synd på en enda liten rivning, annars hade pinnen suttit där.
Eva med Kellie gjorde ett suveränt lopp och tog sin första pinne i hoppklassen samt Therese med Oj som debuterade, hunden endast 18 månader och 1 dag. De gick som tåget och plockade även de en pinne i hoppklassen.

Jätte skoj med så duktiga klubbmedlemmar! GRATTIS alla =)

Rosemarie och Kellie var även de jätte duktiga, men tyvärr föll inte allt på plats så det vart två disk.

Stressande åkte vi från Örebro strax efter 16 för att skynda oss hem och hinna till årsfesten som började klockan 19.00. Vi var hemma lite efter 18.00 och kastade på oss lite fräschare kläder och smink och for vidare till 25 års jubileumet för Knivsta BK.
En jätte trevlig fest, men trevliga klubbkamrater, god mat och massa skratt och prat.

Något jätte skoj och väldigt överraskande var att med mig hem fick jag en vad kallar man det? en brons brosh för att jag varit aktiv och hjälpt till på klubben under ett antal år. Det tror jag det var om i alla fall, kommer inte riktigt ihåg längre =P Vart så chockad!  Men som sagt, jätte roligt att ens arbete belönas.

Categories: agility

4 comments

  • Anja

    Är det någon som gjort rätt för sitt förtjänsttecken så är det du. Jag minns fortfarande hur du kämpade med vårt ”hinderfix” för ett antal år sedan. Du slet varje dag trots att du knappt börjat nöta på hindren ens. ;)