Glädjande besked!

Igår var jag med Lara till Ultuna för en träff med Kjerstin samt tid för vattentrask igen.
Vi började med att Lara fick visa upp sig i skritt, trav, och en snabbare trav. Det såg helt OK ut! =)
Sedan började Kjerstin klämma o känna och mäta. Lara som tidigare visade ömmhet i vänster bakhas och tåleder, visade nu ingenting. Hon reagerade inte heller i handlederna, där smärtan började förut. Det enda vi märkte var att hon var lite öm i ryggen, som hon varit hela tiden egentligen. Men nu var det muskeln som ömmade. Och det kan likagärna ha varit så att hon spänt sig lite när hon gått pga halkan.

Så ”BARA” ryggen var det som ömmade vilket var så jäkla skönt! Vi fick i och med det börja träna lite lydnad igen!! =)=)=)=) SÅ GLAD! Jag skulle såklart undvika massa inkallningar och hopp, pga underlaget först och främst. Vi vill inte att hon ska halka och få någon inflammation i kroppen igen. Så koppelpromenader ska vi forsätta med också, men jag får ha henne lös om jag har henne under kommando. Alltså att hon inte rusar! =)

ÄNTLIGEN får vi börja träna igen jag och världens bästa Lara!
Känns helt underbart och det kommer bli SÅ roligt. Dock kommer jag ha allt i bakhuvudet, vill inte gå igenom allt detta igen. Så här ska det vara väldigt noga med uppvärmning och gå av vid varje träning. Undvika snabba hastiga rörelser så mycket jag kan.

TACK alla som hållit tummarna för oss. Än är det inte helt över, men vi är verkligen på god väg!

Categories: Lara

4 comments