Blodpudding verkar vara hemligheten..

Jag tror jag hittat den hemliga ingrediensen… och det må då vara blodpudding =)

Dee är inte sådär jätte galen i sin mat eller andra smarriga saker såsom köttbullar, korv osv när vi tränar. Men en kväll testade jag blodpudding och jädrans vilken skillnad det blev på träningshumöret för fröken. Hon till och med försökte sno från handen och de händer då inte ofta! Lägger man i lite blodpudding i maten så slinker det ner lätt som en plätt, både morgon och kväll.

Kan blodpudding vara lösningen? Ja för tillfället i alla fall!

Men funderar på en sak, kan det hända att även hundar har järnbrist?

Categories: Dee

4 comments

  • Thereze

    Kate är också kräsen men Gillar blodpudding. Billigt och bra! Lite pyssel om man ska torka eller kladdigt om man inte torkar. Har en plåt med lever i ugnen får se hur det blir. Stinker lik. Aldrig mer tror jag…

  • Karin & Ozzy

    Härligt! Jag såg blodpuddingskorven i söndags – Dee kommer iallafall inte ha järnbrist framöver :-D Fiskbullar kan också vara en hit – lite kladdigt och luktar apa men vad gör man inte ;-) Kan torkas lite i ugnen på samma sätt som blodpudding så kladdar det inte (lika mkt…). Min hund äter allt – men jag får nog bakläxa för jag vet inte vilket han gillar mest. Eftersom han äter allt så anstränger jag mig alldeles för lite för att servera gott gott godis.