Kanonbra 5 minuter!

Som några av er vet så har Dee haft lite jobbigt när vi tränat. Hon kan gå sjukt bra ena minuten och vara jätte kampglad och sprallig till att nästa minut lägga av totalt och bara ligger och trycker. Då är det svårt att sätta igång igen och jag känner hur min egna gnista faller ganska snabbt…

Men nu har hon gått grymt bra två träningstillfällen i rad. Och jag är helt lyrisk! Jag hoppas hoppas att detta är en form av vändpunkt nu, men vågar inte hoppas allt för mycket.
Det jag gjort annorlunda är att vara jätte tydlig i träningen. När vi nu kört lydnad har fokuset legat på fotgående där jag kör enligt modellen ”Fot” – ”Bra” – ”Bryt”. Tydligt och strukturerat och jag vet exakt hur jag vill ha det hela. Vi kör aktivt i ungefär max 5 minuter med korta pass varierat med mycket lek. Sedan slutar vi och hon får inte göra mycket mera under kvällen. Inte någon träning alltså. Men shit va bra det gått! Planen är sen att öka tiden på träningspasset sakta men säkert. Jag vill att efter varje träningspass så ska hon ha lyckats och inte sjunkit i självförtroende.
Sen gäller det för mig att vara noggrann med att ha planer på hur jag ska träna in varje moment för sig. Men det ska jag nog komma på!

Jag tar mig an utmaningen =)

Categories: Dee, Lydnad, Träning

4 comments