Dee 1 år!!

Den 4 november blev Dee och hennes syskon 1 år gammal!
Känns som om det vore igår som jag satt på golvet hos Eva och gosade med e små. Tror jag var där en gång i veckan från att de var 3 veckor gammal. Valptiden känns som bortblåst och framför mig har jag idag en fullväxt dam som är världens goaste.

Det känns lite konstigt att hon redan är ett år gammal och på denna tid har jag lärt mig så oerhört mycket. Hon är en väldigt skillnad mot Lara som hela tiden varit så enkel, alltid.
Dee är en tjej man måste tänka till innan man gör någonting med. Man kan inte bara göra som man alltid gjort, utan jag har verkligen fått lära mig hur jag får ta ett steg i taget och verkligen analysera mig själv. Hon är en försiktig tjej som behöver få stöd så hon hela tiden växer och tar för sig. En otroligt lydig liten dam som jag ibland hoppas få se vara lite olydig ibland. =) Hur många vill det egentligen? Att deras hundar ska visa olydighet? ;)
Hon är min utmaning och ger mig mer och mer kunskap för varje dag som går. Trots att hon också ger mig gråa hår och tårar i ögonen är hon mitt lilla hjärta som jag älskar lika mycket som Lara.
Varje kväll när man lägger sig i soffan och en liten SvartVit fröken bökar in sig tätt, tätt och nära, så kan man inget annat än att le och njuta. Hon är verkligen världens mysigaste lilla fröken!
GRATTIS igen Dee, Vide och Wick på 1 års dagen. I våra tankar har vi självklart Kim, Spot och Flicka som fick lämna jordelivet alldeles för tidigt och bli små änglar. En extra tanke till Sandra, Per och Anna som fick uppleva den smärtan och förlusten. KRAM till er alla!

Dagens vikt: 15.1 kg Dagens höjd: ca 51 cm

Dee är min första Border Collie och jag har så mycket att Tacka Eva för. Att hon gav mig chansen att få köpa en valp från henne, all den hjälp jag fått inom vallningen, alla tips och råd…. ja listan kan bli lång!
TACK EVA, du är GULD värd!

Categories: Dee, Dee utveckling

5 comments