VM Guld i Tyskland!

Bättre sent än aldrig kommer ett litet  inlägg om resan!

Tidigt onsdag morgon kl 0620 startade planet som tog mig, Eva, Ann, Birgitta, Sandra samt Malin Elfströms föräldrar Helge och Eva-Britt  till Tyskland där vi skulle hejja fram Sveriges Landslag och lite extra på Malin Elfström med Seglinges Swift som deltog i både largelaget och individuellt.

Vi bodde på ett jätte gulligt hotell bara 15 min med bil från tävlingsplaten, jätte smidigt tyckte jag.
Resekamraterna kunde jag inte valt bättre, vi var en fantastiskt grupp som skrattade och skämtade jämt o ständigt. Humöret var på topp med andra ord! Till tosdagen så kom även Lisa L, Karin S, Anja och Malin M för att dela denna underbara resa med oss andra.

Och vad fick vi uppleva då??

JO!!! SVERIGE tog GULD med Largelaget!!! Så jäkla fantastiskt och underbart att få uppleva det. Jag kan bara tänka mig hur Åsa, Jenny och Malin kände. Så grymt bra jobbat av dem alla.

GRATTIS Åsa med Cadi, Malin med Swift och Jenny med Ina, ni kunde inte gjort det bättre!

Och att grädda den upplevelsen med så fick vi också se Malin med Swift och Jenny med Ina gå in och sätta 2 nollor till individuellt och hamna på 20 resp 13e placering i Largeklassen. Vilka förare och vilka hundar säger jag bara!

Ett stort Grattis också till alla andra som gjorde jätte fina lopp, Knivsta ekipaget Patrik med Ina som satte sina två nollor i laget och mediumlaget som var otroligt nära en 4e placering. GRATTIS!Categories: agility

6 comments