Dee 10 mån o så lite funderingar

Har varit en underbar lördag. Började morgonen med att åka till hundhotellet och jobba några timmar. Bara 20 hundar, så det var riktigt lugnt. Alla 3 (har Fame hos mig när matte Eva tävlar SM med Knut) följde med till hotellet och fick ligga i personalboxen, där de verkar trivas rätt bra =) 

Sent på eftermiddagen kom jag på att Dee och hennes syskon Wick och Vide faktiskt blir hela 10 månader idag!
GRATTIS säger vi och tänker såklart på våra tre änglar som är på andra sidan regnbågen. 

Bilder, vikt och höjd får bli i morgon.
Än har hon inte börjat löpa, jag har väntat ett tag på det då jag tyckt se lite beteendeförändringar. Hon är trött, benen går i och för sej alltid när det nalkas promenad, men hjärnan orkar inte riktigt lika mycket längre. Hon reagerar starkare på vissa saker som hon aldrig gjort tidigare. Fjäskigare mot Lara. Ja lite smått o gott helt enkelt. Men än ser jag inga droppar på golvet. 

Känns helt galet att jag haft henne i ungefär 8 månader. Jag minns knappt valptiden från att jag hämtade hem henne. Några små saker, men inte som om det kunde vara igår. Hon har varit och är ännu en utmaning för mig. Jag är alldeles för bortskämd med Lara som var väldigt enkel, men här fick jag något att bita i.
Ännu känner jag inte att vi är riktigt tajta Dee och jag. Vi har lite kvar att gå, men jag vet att när det släppt så kommer detta bli grymt bra!  Jag vet att hon har massvis att ge och ser man på föräldrarna så kan vi nog prestera lite också i framtiden =) 

Min knasiga, underbara lilla svartvita fröken har också idag med 10 månader i nacken nått åldern för att starta Lydnadsprov. Det kommer nog få ta några månader till innan vi debuterar, till våren känns nog lagom.

GRATTIS igen alla ”små” Flaxa-Sam valpar

Categories: Dee, Dee utveckling

2 comments

 • Matilda

  Grattis till lilla Dee!
  Jisses, fick du oxå en utmaning? :P Trodde hon varit en enkel valp?!?!
  Eboni var helt rabiat som liten och de har tagit tid innan vi blivit så samspelta och tajta som vi är idag, och jag vet att vi kan bli tajtare och blir det för varje dag som går.
  Med blod, svett och tårar…. ;)

  Kanske kan träna nån dag efter plugget? Åker igenom Knivsta nästan varje dag numera..

 • Theresé

  Hon var galet enkelt som liten bäbis! Sov hela tiden och var så snäll. Men nu, jag får klia mig i huvet flera gånger om dagen =)

  Jag har själv börjat plugget. Kanske kan vänta tills jag flyttat till knivsta, om en månad alltså. Har så mkt just nu!