Sommar, sommar, sommar….

…. det är sol och himmel blå.

Okej inte riktigt just nu kanske, men det har verkligen varit kalasväder ett tag där förra veckan =)

Här tränar vi på lite allt möjligt.. Lara o jag kör stenhårt på Slalomträningen och faktiskt efter en hel del kämpande kan hon nu när vi har 4a pinnar i backen!! LYCKLIG!!! Det tar sig, sakta men säkert är vi där.

Dee får träna på att inte dra som en tokdåre i kopplet. Vet att ja inte riktigt har tränat det förut med Lara och faktiskt nästan skitit i att de drar. Men naa lite kan de väl minska på trycket tycker jag.
Annars tränar vi också på sitt/ligg kvar. Ligga kvar och titta när jag tränar med Lara samt lite små trix hit o dit. En del apportering och fotgående ingångar har vi fått till. Såå roligt o träna!!

Här kommer lite bilder som får avsluta bloggen:

208
215
217
218
220

Categories: agility, Dee, Lara, Träning

6 comments

 • Eva

  Ser att maskrosorna regerar hos er också… jag tycker det är otroligt vackert! Fina bilder, gillar framförallt lilla Ellie! Så himla sött när bara öronen sticker upp :)

 • Theresé

  Hihi ja det är inte lätt att vara liten ibland =)
  Och här har vi maskrosor så det blir över må jag säga. En fröken Svart/vit blir mer Gul och Svart..

 • Ann

  Tycker också om maskrosorna. Förstår inte att folk tycker dom är så fula.. Vilka fina bilder på hundarna. Ser för härligt ut att springa på ängen, antar att dom hade lite gula ben efteråt :)

 • Thereze

  Vilka härliga sommarbilder!! Stor Dee har blivit, fina tjejen! Så fina bilder på liten söt vit som försvinner bland alla maskrosor :D

 • Sandra med Vide

  Hej! Lika fina bilder som vanligt! Vad roligt att det går så bra med träningen. Försöker också lära Vide att gå ordentligt i koppel… tålamodskrävande ibland :-)