22 år!

Då var det dax för mig att bli 22 år gammal =) Eller ska jag säga ung?
Känns helt sjukt om man tänker på att man eventuellt ska leva minst 50-60 år till!!! Fatta, det är ju hur mycket som helst. Jag som tyckt jag hunnit med en massa, men jag kommer hinna med hur mycket som helst! UNDERBART =)

Dagen har än så länge varit toppen =) En massa Grattis både via telefon, SMS, och Fejsan har kommit och det har då blivit massvis med TACK! Så otroligt gulligt av er allesammans.

Tog bilen såhär på fm till västerås och åkte till ReDog, har hört så otroligt mycket gott om dem. Och eftersom den förra fysioterapeuten jag gick med till Lara inte alls kändes bra så tänkte jag att jag testar att åka hit. Grymt trevlig personal och Stefan som tog emot oss var helt fantastiskt.
Men denna gång var det inte Lara som skulle kollas, utan det var faktiskt Dee. Varför redan? Kanske vissa kan tycka. Men jag vill verkligen vara på den säkra sidan och ifall jag kan förhindra några skador eller diverse genom att upptäcka dem tidigt och snabbt så gör jag det! Hon fick bara en massa nollor och var helt frisk o kry i ben o muskler. Fanns ingenting att anmärka på. SKÖNT! Och hon skötte sig helt exemplariskt. Stefan klämde o kände medans hon stod lugn o sansad o mös med en av tjejerna som var med och hjälpte. Jag stod brevid o mest höll i kopplet. =)

Resten av min födelsedag så blir det lugnt. Mamma o syrran är och tävlar, så vi ska fira mig samtidigt med syrran o mamma. Syrran fyller 24 maj o mamma 26e. Så vi tar allt samtidigt.
Istället åker jag nog ner till Knivsta BK  och hjälper till med att bygga banan till helgens stora Agilitytävling. 
Så vill ni finna mig i helgen, åk till KBK. Där kommer jag vara funktionär och kolla på fantastiska förare och hundar.

Tack än en gång för allt Grattis =)

Categories: Dee, övrigt

2 comments