Nu går det undan minsann..

Först vill jag säga TACK alla för stöttande ord o gratulationer.. Första steget är avklarat och vi har redan ännu en tävling på gång..

Men nu kan ja säga att tävlingsåret verkligen satt igång. Fick svar idag via mailen att jag kom med på Apellspår tävlingen i Bro Håbo om 2 veckor. Så nu jäklar måste jag sätta fart med lite spårande här.. Ha Ha
Verkligen jätte kul att jag kom med, hade dock inte riktigt räknat med det. Men de är ju bara o tacka o ta emot samt träna på bra veckorna som är kvar. =)

Måste få skryta lite!
Idag var ja o syrran (hennes julklapp från mig) på ”The last Bounce” Om ingen vet vad det är för något så är Bounce ett grymt stor o känd dansgrupp.  Så jäkla häftigt o coolt!!! Shit va bra de är.  Jag älskar all form av dans och att se denna grupp live i globen var verkligen nått extra. Bara satt o tok njöt av varje minut man såg dem! Helt otroligt hur begåvade vissa människor kan vara. Hade verkligen önskat att jag var lika grym på att dansa som de är =)

Här är en video från när de överraskade hela plattan i sthlm genom att hylla Michael Jackson!

Categories: övrigt

1 comment