Ny design

Vaknade upp dagen men enormt halsont och huvudvärk så efter några hals och huvudvärktabletter senare kände jag inte för att ligga i soffan o vila längre utan tog mig till datorn och påbörjade en liten makeover.

Är inte klar på långa vägar och hundarnas sidor skall fyllas på med information. Än sålänge är det samma information som fanns tidigare o vissa bilder passar inte riktigt in i denna nya design :P

Hundarna har fått lite hjärngymnastik idag. Lara kämpar jag vidare på med fjärr och vittring. Dee har fått träna på sitt och att vara kvar i positionen.
Såg nämligen Annas klipp när hon gjorde bakombytesträning med Flicka där hon satt så fint på kommandot ”stanna”.
Då kom jag på att Shit, Dee har ju inte ens lärt sig att sitta, något så grundläggande hade jag totalt missat att påbörjat. Här har vi gjort nästintill allting annat, okej inte allt såklart. Men vi har påbörjat ligg och stå träningen och bara sådär tappat bort Sitt. ;) Tack för påminnelsen Anna! Ha Ha

Categories: Dee, övrigt

2 comments

  • Anna

    Stanna har jag tränat rätt flitigt! Både på avstånd och nära, alltså tex att hon är 3 m ifrån mig och strosar så säger jag stanna. Sitt har jag inte tränat dock, men hon gör det när man har godis i handen…. Hihi.