Februari månad

Ja februari må vara kallt och innehålla ännu mera snö.. Men tur att man kan aktivera de 4 benta genom små saker inomhus. =) För ute tycker de inte riktigt är lika roligt. Lara förfryser sina tassar super lätt, och idag såg jag även Dee lyfta tassarna ute när de bara skulle på baksidan för att kissa.. Inte lätt o ha valp när de är såhär kallt, hon hinner ju inte göra ifrån sig.. Moppen får stå extra mycket redo under dessa tider :P

Lite inomhusaktiviteter som vi filar på

Lara: Vittring, fjärr samt diverse små trick (är ju så roligt)
Dee: Ligg, namnet (som hon helt glömde bort igår) samt även där försöker vi få till lite små tricks :D
Ellie Mae: Få till det där ligg (varför lägga sig när man har nära till backen verkar vara hennes måtto) och även hon lite små tricks.

Tyvärr kan jag inte filma våra små framsteg, köpte ju en ny filmkamera som visade sig vara kass. Så fort de blev lite fart så kom en svart skugga efter o man såg ingenting alls direkt. Jätte trist, så vi har lämnat in den för att de ska se om jag bara ställt in något fel (har inte ställt in nått alls), eller om det är någonting annat. Det skulle ju vara HD kvalité..

Igår var min syster ute med vovvarna, medan jag låg o sov/vilade i soffan (tung lördagsnatt). Hon hade med sig kameran och lite bilder blev det:

013
030”Jag ser ingenting, snö i ögonen!!”

031Kolla minen på Dee, en minipanda? =)

034
053Bilden tagen från åsen, här nere bor vi i det gula huset till höger. Sen ser ni stora huset (mammas vårdhem)
och garaget som är framför samt mormors tegelhus längst till vänster i bild.

Categories: Dee, Lara, Träning

2 comments