År 2015

Det blir inte mycket bloggande här och det har sina anledningar, det första är väl att det inte är så roligt längre och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men det kan hända att jag får ett ryck och uppdaterar ibland =)

Vi finns annars på facebook och instragram (2007Lara)

Mina är snart 1 år gammal (4 februari) och livet med henne kan man kort beskriva som att det är tålamodskrävande, roligt men bra drygt ibland.
En riktigt häftig hund, men oj vilken utmaning hon har gett mig. I små etapper har hon ökat i energi och beteende. Man märker direkt när man kommer ut om vi inte gjort något uttröttande, vilket den senaste tiden har blivit väldigt lite av. Inomhus sköter hon sig kanon genom att mestadels vräka ut sig i soffan och sova eller ligga tätt intill mig. En riktig myshund är hon.

Jett har väl inte riktigt tyckt att hon är den roligaste familjemedlemmen som kommit in i vårt liv. Tror han älskade att bara få vara själv med mig. Då Mina har krävt mycket av mig att styra upp vardagen och Jett är en ganska mjuk hund så har det krockat lite. Han tycker inte riktigt om att se mig arg och läser mig som en öppen bok. Den hunden kan man ha lös precis överallt eftersom han är otroligt lyhörd. Men att vara otroligt lyhörd har inte riktigt hjälpt honom så mycket när vi är ute på promenad och jag måste säga till Mina. Som ni kanske kan läsa mellan raderna så har vardagen inte alltid varit sol och klarblå himmel, många gråa moln har gått över oss och jag längtar till den dagen lugnet har lagt sig.

Innan jag skaffade en malle hade jag hört mycket om att det kommer bli jobbigt och jag kommer få slita mitt hår. Jag kan med ett leende på läpparna säga, det stämmer så väl. Och jag är otroligt glad över att ha så bra människor omkring mig som jag kan fråga och få hjälp av. Jag vet att i slutändan kommer det bli bra och en utmaning var precis vad jag ville ha för att utvecklas.

Just nu tar vi dagen som den kommer och ser fram emot ett härligt 2015.

Categories: Jett, Mina