Hon har ett namn!

Då tror jag att jag har bestämt mig.. Lilla valpen kommer få heta Mina som är lite smågulligt men också har en annan betydelse i form av en mina.

Kan inte förstå att jag haft så otroligt svårt att bestämma mig för vad hon ska heta. Ett namn som jag hela tiden kom tillbaka till var Rae. Även fast jag tycker att det är ett jäkligt ballt och bra namn så nja jo. Men det var lite svårbetonat. Har suttit i TIMMAR och letat namn på näten och haft vänner som givit mig massvis av förslag, men inget har känts bra.

Så härmed kallas hon Mina, ett namn som i tyskland betyder kärlek och i Beligen (där hon kommer ifrån) betyder  beskyddare. En perfekt kombination enligt mig och som passar bra på en Malinois. =) Skulle jag mot förmodan ändra mig så bli inte förvånade =P

Än så länge så är jag väldigt nöjd med henne. Fortfarande en väldigt framåt tjej som är social mot både folk och hundar, men absolut inte överdrivet. Kontaktsökande och följsam med bra kamp men ändå lite humör. Ni ska höra henne bli arg =)

Kommer bli fint det här! DSC_0033

Categories: Bilder, Mina, övrigt, Valpar

1 comment