IPO helg

Under torsdagen packade vi bilen fullt med hundsaker, kläder, burar och madrasser för att spendera en liten weekend på Höganäs BK med ett gäng glada IPO människor. Att de var glada och skojjiga hade Jenny skvallrat om men att helgen skulle bli hur grym som helst och människorna helt fantastiska var något jag inte hade förväntat mig.

Längesedan jag hade såhär roligt på ett läger och det var ju inte bilden man hade av IPOfolk om man ska vara lite elak och ärlig =)

Jett och jag hängde bara med som åhörare och försökte hänga med så gott det gick i vad man gjorde och varför. De hade tagit in en jätte duktig figge från österrike vid namn Reinhold Steingruber som var helt fantstisk med hundarna. Läste av dem som öppna böcker och hade alltid ett schjyst sätt att jobba med dem på. Det är tydligen inte jätte vanligt inom IPO världen har jag fått höra att figgarna kan vara så lugna och ”milda” mot hundarna, utan oftast ska det kaxas på lite väl.

Nu kanske ni undrar varför jag hängt på ett IPO läger hela helgen och jag kan väl smått avslöja lite att det eventuellt kommer bli en sport jag tänker testa med nästa hund. Agilityn kommer alltid finnas kvar, men jag gillar att variera lite och IPO har alltid lockat och när man ser hur fantastiskt roligt hundarna har det och efter att ha träffat nya människor i helgen så känner jag mig väldigt pepp och nyfiken.

 

 

 

Categories: Bilder