Livet på nätet…

Det har visst dött lite här och jag kan inte riktigt svara på exakt varför.

Tiden bara rinner iväg och man hinner inte alltid med allt man vill. Det lär vara ganska dött här framöver också, men förhoppningsvis så kanske det blir någon rolig uppdatering då och då.

Jett och jag startade upp tävlingssäsongen med en vinst och uppflytt till agility klass 2. Behöver bara 1 pinne i hoppklass 1 så är vi klara även där. Han har börjat gått så otroligt fint trots att han är rejält stressad och uppe i varv. Känns som om det kan bli ett riktigt roligt år med flera framgångar.

Flera undrar kanske vart Lara har tagit vägen eftersom jag inte skriver så mkt om henne längre. Hon har nämligen fått blivit Holländare med min mamma och kunde inte ha det bättre. I Holland är det inte kallt och hon får dagliga långa promenader, strosa runt på gården och behöver inte sitta och titta på när jag tränar med Jett. Självklart är det jätte jobbigt att inte ha henne hemma, men jag tänkte nog ta hem henne några veckor över sommaren =) Hon fick ett förpensionerat liv och det passar henne utmärkt.

Så än så länge är det bara jag och Jett här hemma och det märks att han blivit ensamhund. Han tar för sig lite mer och har en lite annorlunda attityd mot vad han hade när Lara bodde hemma. Men till våren/sommaren kommer det nog en ny liten sparvel hit och vad det är kommer ni säkert märka framöver =)

Categories: agility, Jett, Lara, Valpar