Vi VANN Agility 1 i Tierp

Vilken fantastisk avslutning på dagen det blev.

Idag var vi i Tierp och tävlade agility och första klassen var hopp där vi diskade oss rejält genom att ta fel tunnelingång. Gick av och min kommentar efter blev ”Det här är ju inte roligt längre, tror jag ska börja med syslöjd eller något istället”

Men som de flesta vet tänker jag INTE börja med syslöjd.
Agilityklassen var nästa och jag blev riktigt nervös innan, fanns så mkt jag skulle komma ihåg ”plocka in här, plocka in där osv”… Stod innan och sa till Sofia som har Wick ”Jag tror jag glömt banan!!”

Men det hade jag ju inte och det gick riktigt bra, jag tänkte verkligen på vart jag skulle plocka in och var inte så flytig själv som jag hade önskat men Jett skötte sig strålande och sprang in på första placeringen 0a!

LYCKA!! Absolut första nollan någonsin, absolut första pinnen någonsin och i alla fall min och Jetts absolut första VINST!! Åh va roligt =) =) =)

295393_10151399129416962_1877967517_n.jpg

Tur Karin med Ozzy hade telefon som kunde filma, riktigt glädje att se =) TACK!

Här är det:

Categories: agility, Film, Jett