Botkyrka 28/4 Vi tävlar igen

Nu är hela våren fullbokad med tävlingar.. ROLIGT!! Har verkligen släppt nervositeten och har så sjukt roligt på banan med Jett istället. Vi taggar för varje lopp och blir det fel så blir det =) Lite små bitter kan man väl bli en stund när det är SÅÅÅÅ nära att vi sätter en nolla.. Men det kommer nog ska ni se =) Lite mer träning och erfarenhet så ska vi få till det där lilla extra för att sätta banan korrekt..

Hopploppet från igår är jag otroligt nöjd med. Han lyssnade perfekt, jag var tvungen att bakombyta (hade tänkt framförbyte innan långhoppet) men han fixar det i alla fall.. Otroligt synd på rivningen, för det var verkligen nära.

Agilityloppet så var jag inte nöjd med att han tjyvade på Ahindrets KF så vi gjorde om sen sprang vi av.. Han får ju inte börja fuska redan nu heller =) Nöjd med hela dagen och ser fram emot sommarens alla tävlingar. ÄNTLIGEN!

En film på hopploppet=)

Categories: agility, Film, Jett