Känns otroligt bra nu!

Det känns nästan som att jag ställt undan en tung ryggsäck som jag haft på ryggen alldeles för länge nu.. Att Lara får börja träna igen och vi har inga fler inbokade tider hos varken veterinär eller sjukgymnast känns så förbannat bra faktiskt. Tänk vilken resa vi gjort… Utredningar, veterinärer, djursjukgymnaster, vattentrask, strömsholm, röntgen, magnet röntgen, operation, anfall… Ja kostnaden ska vi inte ens prata om, hon har varit värd var enda krona! Snart fyller hon 6 år och jag hoppas att hon kommer hålla sig fräsch framöver. Siktet är inställt på att börja träna lydnad med mål att starta lydnadsklass 3 och denna gång ta oss till eliten. Hon har ju sådan kapacitet och det hänger på mig att förvalta det som finns…

Vi kommer skynda långsamt men jag längtar så otroligt mkt att få visa upp henne igen och få spendera massa tid på träningsplanen med brunråttan.

Nu är det bara dags att sätta igång träningshuvudet hos mig igen och strukturera upp oss lite. Vet inte riktigt i vilken ände vi ska börja ännu och just nu är det lite för halkigt att träna ute.

Jag får väl bita i det sura äpplet och ta tag i den där förbannade vittringen…. =)

Categories: Lara, Lydnad, övrigt