Uppdatering?

Det har varit så otroligt mkt som hänt sista tiden så att uppdatera hemsidan är det sista som stått på ”att göra listan”.
Jag har både haft valpkurs, agilitykurs och själv gått kurs i lydnad de senaste veckorna. De få lediga kvällarna jag haft har det antingen varit möten eller annat som behöver göras. Trots att jag och Jett gått kurs så har jag ändå inte hunnit med sådär extremt mkt träning.
Vallning? Ja det har jag inte hunnit med alls.. Och vädret gör ju saken inte bättre, är livrädd att Jett ska halka ute i leran och skada sig.
Får se när jag tar mig tid att kontakta någon för att låna lite får så det blir lite vallträning innan riktiga vintern kommer. Tror nog det är en kille som skulle ljubla av lycka =)
Nu när vintern börjar närma sig har även agilityn fått stå lite vid sidan av. Det har varit så kladdigt och halt att det inte riktigt gått att träna något ordentligt. Nu har hindren plockats in för vintern och det börjar bli dags att boka in lite tider i de inomhushallar som finns här runtomkring istället. Någon som känner att de vill ha träningsällskap får gärna hojta till, roligare om man är fler =)

Det lilla vi pysslat med är annars lite blandade lydnadsmoment och trixträning hemma. Lara har fått träna lite smått fotgående och hon är helt överlycklig. Känns som om det är på rätt väg nu. Hon känns mkt piggare, jag får knåda och klappa henne vid operationsstället utan att hon reagerar märkvärdigt och jag har faktiskt börjat tillåta att gå 2-3 steg i trappor. Men endast uppåt. Har ingen mer tid inbokat för Kjerstin utan tänker vänta en månad till innan vi kollar av henne. Vilken jäkla resa det varit och jag längtar så galet mkt tills hon får börja göra lite mer. Än så länge vet jag ju inte hur mkt vi kommer få pyssla med tillsammans. Jag HOPPAS att hon kan hålla för lydnaden i alla fall, men det är ingen garanti. Tiden får helt enkelt utvisa.

Lägger in en härlig sommarbild på kamraterna som gör att man glömmer det tråkiga vädret ute en stund =)

Categories: Bilder, Jett, Lara, Lydnad, övrigt, rehabilitering, Träning, Trix & konster, Vallning