Resultat om en vecka

Nu har vi kommit hem från vistelsen på ultuna och ackis.

Alltid ska det vara någonting som bråkar när jag ska till veterinären, denna gång var det på ackis som allt inte riktigt gick som smort.
Dörren in till väntrummet var öppet och jag klev in o satte mig, efter 30-40 min kommer en engelsktalande veterinär/sköterska och är hur stressad som helst. Hon trodde inte vi hade kommit och var påväg att ringa efter oss. Fick reda på sen att dörren in till vänterummet tydligen inte skulle gå att öppna, utan den skulle varit låst. Så jag hade varit tvungen att ringa på en liten knapp som fanns utanför och då hade de öppnat åt mig samt sett att jag och Lara var på plats.

Hur skulle jag veta??

Sen som vanligt så vart det bråk vid sprutan, Lara avskyr det där och jag höll i henne. Men sköterskan blev rädd när Lara skuttade till åt sidan och ville ha munkorg, men jag sade att jag höll i. Sen ropar hon till ännu en sköterska och nu vill de att hon ska ligga ner och så ligger den där sköterskan typ på Lara och trycker ner henne. Kan ju lova att det där var inte uppskattat av Lara. Hon morrade på rätt bra kan jag lova, så efter att jag bad om att få ha henne stående, så gick allt som smort. Suck!

Men nu är det bara att vänta på resultat, en vecka skulle det ta ungefär. På pappret hem står det att det skulle ta 4 veckor innan jag får ett riktigt resultat. Hm jaja, bara vänta o se när veterinären ringer =)

Hoppas på det bästa så länge!

 

Categories: Lara, rehabilitering

1 comment