Gotland imorgon

Imorgon bitti far jag med lite släkt o vänner till Gotland för Gotland Grand National, GGN. Det är den årliga endurotävlingen som vi alltid åker på.

Jett har fått åka på en weekend hos uppfödare Robert o Grainne, hoppas lilleman sköter sig strålande, som han alltid gör här hemna =) Eller så får han gärna missköta sig, så jag får tillbaka honom. Hihi! Lara hon får vara hos mamma och följa med på hästtävling, lagom avancerat för damen.

Något extra roligt och lite nervigt är att jag ska få träffa ”min” prinsessa Dee i helgen. Hon blir två år! imorgon och när jag ändå är så nära vill jag såklart träffa henne och Anneli. Åh vad jag längtar! Vet att hon trivs som fisken i vattnet och allt går jätte bra. En mycket skön känsla ska jag meddela er att veta.

Nu blir det fortsätta packa väskan, så ska vi se om ja kan blogga lite om träffen imorgon =)

Categories: Dee, Jett, Lara, övrigt