små framsteg

Jett fick sig ett träningspass på klubben idag och jag kunde mig se några små framsteg.

Vi kör fotgående och jag testar nu en ny metod som jag inte riktigt kört förut, alltid lika spännande och det är lite så nervöst faktiskt. Vill ju inte att de ska bli några fel, men jag tänkte ge detta ett tag för att se vad som sker. Han har haft lite svårt att kunna koncentrera sig och inte ”sno” godbitarna. Jobba först och på min frisignal få ta godis, inte lätt säger Jett. =) Men idag så fick vi till flera bra repetitioner och det kändes riktigt fint. Han är också lite störningskänslig av andra som tjoar o tjimmar på plan, speciellt när Rose tränade med Wilda bara en bit ifrån.. Vi flyttade oss en bit och genast blev det lättare att koncentrerade sig.

Blev lite apporteringsträning också och även där ser jag mig kunna bli grymma gripanden, så ett toppenpass med andra ord =)

Lara fick träna lite smått fotgående men på höger sida, bara för att få göra litegrann. Hon är lite väl het och nästan bits när hon ska få sin godbit den lilla bruna björnen =)

Nu tar vi en lugn kväll i soffan och vilar upp oss för en ny skolvecka.m

Categories: Jett, Lara, Lydnad, Träning