Pigg tjej

Lara var på sitt bästa humör på morgonpromenaden. Hon var riktigt lekfull och glad, härligt att se henne så. Undrar om hon förstått att jag inte tänker låta henne bli sällskapshund på heltid ännu? Att jag struntar i vad det kostar och väntar på en remiss för MR? Det kändes så i allafall. =)

 

Idag kommer Emelie och Emil till oss och bor här över helgen. Ska bli trevligt med sällskap, speciellt att träffa Emelie igen nu när hon har flyttat uppåt i landet för kärleken =P
Sen i helgen blir det Monikakurs för hela slanten. Hade tänkt gå ena dagen med Jett och den andra med Lara. Men jag har bestämt mig för att inte köra Lara, så antingen om ja hittar någon som vill ha min halva kurs eller så får väl Jett gå hela helgen. Vi har ju inte kommit så långt i träningen, så därför det känns lite onödigt. Får se vad som händer =)

 

Categories: Jett, Lara, rehabilitering