Kort vistelse hos Vet.

Hade visst fått lite missvisande information.

Hade tid hos vet idag vid 0930 och eftersom jag inte visste hur lång tid det skulle ta, fick höra från Kjerstin igår att det kunde bli några timmar, så lämnade jag Jett hos snälla Malin. Ville inte ha det i bakhuvudet att han låg hemma själv i flera timmar eller haft honom i bilen.

Blev positivt överraskad av hur snabba de nu var på Ultuna. Jag fick komma in redan innan utsatt tid och veterinären kom snabbt in på rummet. Även hon konstaterade att Lara reagerar väldigt mkt i ländryggen, men också i en tå och högerbogled var inte 100% men hon har inte nedsatt rörlighet så. Hon tyckte vi kunde strunta i vanlig röntgen och istället skulle jag ringa mitt försäkringsbolag och lyssna om de kan täcka MR som skulle kosta runt 9000:-…

Så vi fortsätter resan mot svar…

Categories: Lara, rehabilitering

5 comments

 • Terese

  Hej hej!
  Läste ditt inlägg om mr röntgen o mitt bolag(Folksam) gick in o täckte en del har för mig ca 4000:- men dom gjord de endast om vetten ringde dom! Kan vara bra att veta..
  Mvh terese

 • Theresé

  Hej!

  Folksam skulle täcka 5000:- för mig och jag frågade henne flera gånger om de ville ha journaler och underskrift från veterinär, men det behövdes inte sa hon. Men jag vet att min veterinär absolut skulle ringa o prata med dem om det behövdes. För det är de som tyckte jag ska göra detta.