valborgsträning

Hundarna har fått roa sig med lite träning under förmiddagen på KBK.

Lara fick två olika personer som kommenderade vid inkallningen och hon skötte det bra. Låg stilla. Det jag blev lite chockad över var att hon satte sig två gånger när jag lämnade henne, det har hon inte gjort tidigare. Men då kom jag på att jag glömt göra den rutin jag börjat med inför inkallningen. När jag sedan ändrade och gjorde den, ja då låg hon som gjutet!

Vittringen gjorde vi ännu svårare idag och den ser verkligen kanonbra ut. Så skönt att få ordning på det momentet.
Fjärren även den utvecklas nu i rätt riktning efter mina små träningsförändringar.

Dee hon fick träna lite allt möjligt och var sprallig och glad idag. Både ställande o läggande börjar se ut som något vettigt.  Hon fick testa att springa efter metall och den vanliga apporten och drog iväg som en dåre och hämtade grejerna. Som om hon inte gjort någonting annat!

Nu när hundarna är tränade så ska nog jag börja fira valborg lite. Vad som sker är ännu inte bestämt, blir nog lugn kväll med Rosemarie och Emelie =)

Categories: Dee, Lara, Lydnad