Hinderfix & agilitynyp

Då har man gått i skolan till 12 och sedan hunnit städa och fixa agilityplanen på klubben. Idag var det nämligen hinderfix och vi var några tappra själar som samlades och började göra det fint. Vi hann en hel del och det är alltid lika skönt att rensa upp lite saker och såklart se till att hindren är hela och snygga.

Efteråt fick Dee träna lite slalom och Rosemarie fick agera belöningsstolpe och dragning framåt. Just idag kändes det inge vidare. Tycker inte vi kommer framåt, för helt plötsligt har hon stort fokus på mig och det dök bara upp sådär i tisdags. Hon har inte tidigare varit på detta viset. Sen blir hon så frustrerad också när det blir fel o egentligen är ju det bra, för då borde ju hjärnan börja arbeta lite. Men hon går gärna på mig när hon börjar skälla o nyper mig antingen i benet eller armen. Det är inte heller något hon gjort tidigare, men idag nöp hon till ordentligt och ont som F*N gör det!

Tråkigt, men jag har ju tidigare inte velat säga till henne för jag är rädd att hon går ner sig och vill inte mera. Men idag sa jag till lite grann men kände sen hur irriterad jag blev och valde att avsluta.

Tydligen kan man inte alltid lyckas =(

Categories: agility, Dee, övrigt

1 comment

  • maria d.

    precis så gör Aston också, ja du såg hur jobbig han va på tävlingen i söndags när han blev frustrerad. Svårt att komma åt tycker jag, för man vill ju inte döda laddningen. Men för egen del måste jag nog bli tuffare på det där beteendet, du kanske kan vara mildare men ändå visa med time-out eller nåt att det där inte är ok.