En del av juli månad…..

Har bestått av lugna koppelpromenader, jobb på kontor och slappandes ute på gräsmattan eller i soffan framför en film.. Ungefär så kan man beskriva det =) Jetts skärskada blev tyvärr infekterat och en ny bakterie gottade sig där så det fick bli en ny rimadyl och antibiotikakur.. Nu idag var jag tillbaka för att kolla upp det hela och äntligen såg det fint ut och stygnen kunde tas. Vi har imorgon kvar på antibiotikan och rimadylen slutade vi med i fredags. Så från den 19e juli kan jag räkna 28 dagar tills vi får tävla igen..

Lara är ju också dåligt igen och äter rimadyl på nytt. Vi ska på onsdag till veterinären för att ta blodprov på fästingsjukdomar och jag hoppas nästan att det är något sådant och inte något annat skit.. Det lutar nog tyvärr mot att hon inte har så lång tid kvar i livet =( Igår markerade hon mot mig när jag bara skulle flytta henne lite lätt och ja hon har hon ont, det är bara att inse. Jag har faktiskt låtit henne leva lite sen vi var hos Kjerstin. Hon får inte rusa, men har fått gå lös och varit hund helt enkelt..

Vi får se vad som sker, men extremt ledsamt är det i alla fall.. Stackars brunbjörn som varit dålig nästa hela sitt liv.. Alltid något som spökat =(

Categories: Bilder, Jett, Lara, rehabilitering