Botkyrka 28/4 Vi tävlar igen

Nu är hela våren fullbokad med tävlingar.. ROLIGT!! Har verkligen släppt nervositeten och har så sjukt roligt på banan med Jett istället. Vi taggar för varje lopp och blir det fel så blir det =) Lite små bitter kan man väl bli en stund när det är SÅÅÅÅ nära att vi sätter en nolla.. Men det kommer nog ska ni se =) Lite mer träning och erfarenhet så ska vi få till det där lilla extra för att sätta banan korrekt..

Hopploppet från igår är jag otroligt nöjd med. Han lyssnade perfekt, jag var tvungen att bakombyta (hade tänkt framförbyte innan långhoppet) men han fixar det i alla fall.. Otroligt synd på rivningen, för det var verkligen nära.

Agilityloppet så var jag inte nöjd med att han tjyvade på Ahindrets KF så vi gjorde om sen sprang vi av.. Han får ju inte börja fuska redan nu heller =) Nöjd med hela dagen och ser fram emot sommarens alla tävlingar. ÄNTLIGEN!

En film på hopploppet=)

Categories: agility, Film, Jett

Agility nacka 130427

Då har vi tävlat igen.

Agilityklassen var först ut. Jett var bortom molnen och såg nog stjärnor för han var galen! En tokdisk och vi gick av efter att ha visat upp snygga kontaktfält =)
Hoppklassen en jäkla springbana, vi fick 10 fel pga rivningar (det går ju så fort… ) och kom på 6e plats..

Filmer har ni nedan =)

 

Categories: agility, Film, Jett

Jett 2 år

Stort grattis till Jett och alla hans syskon som idag blir 2 år :-) hipp hipp hurra!

20130407-141839.jpg

Categories: övrigt

Masrallyt 2013 – Rättvik Agility

Vilken helg vi haft!! Underbara kamrater, fantastiska hundar och solen har lyst varmt alla dagar. Kan inte begära mer =)

 

I torsdags åkte vi upp men det var inte förrän sön och mån som jag och Jett skulle tävla. Under fredagen och lördagen var vi bara publik och hejade fram våra grymma kamrater som tävlade.

Jag orkar inte beskriva något ingående om tävlingen men jag har en fantastisk hund! Vi har haft skitkul och målen som vi satt upp, göra ett helt slalom och ta sista hindret, har vi klarat alla 4 loppen. Vi har faktiskt kommit runt 3 av fyra lopp och den 4e som vi diskade oss på var inte för att han tog fel hinder utan för att vi sneddade över långhoppet som var lite för svårt för Jett att förstå. Långhoppet var nämligen mot sekretariatbordet och efter skulle de svänga. Lite för svårt och något vi aldrig tränat.

Men söndagen bjöd på en 8e plats i agilityloppet med 10 fel på hinder (5a balans uppfart och rivet hinder) men vi hade då snabbast tid av alla i mål =) Hopploppet lika där 10 fel på hinder (två rivningar tror jag) men nu andra snabbast tid. Många nollor så placering var långt ned.

Måndagen började vi med hopploppet där lilla Jettson var helt i gasen, han hade fruktansvärt kul och gick som ett skållat troll. Vi diskade oss som sagt med 3 vägringar (en på tunneln och 2 vid långhoppet). Agilityloppet visste jag att han skulle fara ut efter platten men vet inte om jag bara tänkte tanken, men jag gjorde då inget för att plocka in honom till tunneln, så han tar ett varv runt. Kommer i mål på 5 fel och hamnade på en 15 plats tror jag.

 

SUPER NÖJD!!! Lite filmer kommer, måndagens ligger på Roses kamera. Men söndagens ser ni här.

Categories: agility, Film, Jett