Kontorshundar

Den 10e april startade jag min 14 veckors långa praktik hos en redovisningskonsult och jag hade sådan tur att hundarna fick följa med. De sköter sig riktigt bra faktiskt, trodde inte att de skulle vara helt rabiata men jag hade en liten oroande tanke om att Jett skulle fara o flyga och kasta sig på alla människor som kommer. Men det är nästan Lara som tror hon känner vissa och kommer lite för glädjande fram och studsar.. Jett försöker såklart charma in sig totalt han också. Men annars och för den mesta tiden förstår de var det går ut på, att bara ligga ner och slöa helt enkelt. Folk kommer och går och det är inget man ska bry sig om. En grymt bra träning för mina sociala varelser =)

De har bara varit med en vecka, så om 13 veckor lär det vara skillnad =P

Categories: Jett, Lara, övrigt

Fina fina Jett 1 år

Mitt lilla charmtroll som skuttade rakt in i hjärtat på mig blir nu 1 år gammal =)
Tänk att tiden har gått helt galet fort. För ett år sedan hade jag inte en tanke på att ha en liten valp och visste inte ens om kullen Boman-Molly.
Det var när beslutet om att omplacera Dee och att Lara blev skadad igen som gulliga Ann drog med mig och hälsade på ett gäng söta valpar. Fortfarande fanns ingen tanke på att jag skulle ha en av de små tjockisarna som skuttade runt i valphagen, trots att de fanns 3 st kvar.
Men en dag där i juni, sms efter sms så att telefonens batteri dog så bestämde jag mig och tog mitt förnuft till fånga och kontaktade Robban…

Har jag ångrat mig? INTE EN SEKUND!! Helt fantastisk hund.
Han är otroligt rar, vänlig, glädjespridare, tror han är en liten söt chihuahua som får plats i allas knän. Underbar träningskamrat och sällskap (sover gärna nära nära i sängen) ger alltid 110% när det nalkas träning och har egenskaper man bara VILL HA.

GRATTIS till Jett, Link, Bob, Virus, Nick, Kitty, Janni & Dezz.

Categories: Jett

Vallningsfilm

Här är en liten film på när Jett vallar med Robban.
Detta är alltså absolut första tillfället detta år, senast Jett vallade var med Malin i december och innan dess när vi gick den förberedande kursen då Jett var runt 5-6 månader.

Categories: Jett, Vallning