Tillbaka till verkligheten

Landade i söndags kväll på arlanda och resan har gått alldeles strålande. Lite drygt att sitta på ett flyg i 11h bara, men jag överlevde =)
Så nu är familjen samlad igen, Lara hämtade jag från pappa och Malin kom med Jett på måndagen, ett kärt återseende måste jag säga. Även fast jag njutit av att vara utan hundarna och inte känt de måsten som ibland kan infinna sig, så har jag såklart saknat mina kamrater.

Men det blev inte många dagar hemma, i eftermiddag tar jag med mig hundarna och packar in oss i bilen för att åka uppåt i landet och umgås lite med Rosemarie och Emelie. Saknar mina hundkamrater här nere, så eftersom de inte kommer ner, så får jag åka upp =)

Jag önskar er alla en GOD FORTSÄTTNING och GOTT NYTT ÅR!

Categories: Jett, Lara, övrigt

THAILAND

Helt underbart! Minst 30 grader varmt, solen skiner och havet är kristallklart! Börjar dock sakna mina vovvar lite, men vet att de har det strålande..

Hoppas ni har det bra hemma!

Categories: övrigt

Hundmässa först sen Thailand

Väskan packades redan igår och hundarna är avlämnade till sina hundvakter.
Trots att flyget inte går förens 18 ikväll så var det upp kl 0700. Blev hämtad av rose och Emelie för att åka till Stockholms hundmässa. Kan ju inte missa lite shopping heller :) så nu sitter vi och kollar på lite lydnad för snart är det dags att åka till Arlanda och ta flyget över till Thailand. Ska bli lite skönt med semester trots att jag varit lite skeptisk, har så mkt annat jag behöver hinna med :) men det tar vi när jag kommer hem.

Så God Jul allesammans!

Categories: övrigt

Valpar

Valpar är ju bra gulliga, eller hur?
Har man uppfödare runt omkring sig så får man passa på att gosa med dem så mkt som möjligt. Kan lova, jag är inte sen att hälsa på =)
Faktiskt riktig duktig att bara titta på valpar, för någon själv vill jag inte ha. Eller ja vill o vill var väl o ta i, jag har varken tid eller energi. Har ju redan en ”bebis” =)

Har alltså varit o gullat med Ann´s valpar på WindAnns kennel som är 2 veckor. Precis öppnat ögonen och börjar nu knata runt lite. Det är nu de börjar bli roliga =) Här hittar ni Ann´s Blogg

 

Categories: Valpar