Skolbänken nästa

Första gången jag skriver ett inlägg som inte handlar om hundarna tror jag..

Imorgon klockan 0900 sitter jag för första gången på 3 år vid skolbänken igen. Denna gång är det inte gymnasiet jag tänkte gå om eller så, utan jag ska läsa på universitetet. Programmet är på hela 4,5 år!! Gaah vågar knappt skriva det för det känns så otroligt länge. Jag är 26,5 år gammal när jag förhoppningsvis tar min Agronomexamen inom Ekonomi. Då har det gått några år minsann.. =)

Det känns både spännande och lite nervöst. Jag är taggad för vad som ska ske och hoppas att jag kommer trivas.
Vi får väl se om jag får iväg ett blogginlägg imorgon kväll om första dagen vid skolbänken!

Categories: övrigt

Bilder – Kennelläger Canovills

Tack för alla vänliga ord om filmerna. KUL! =) Får se när nästa filmsnutt blir.

Äntligen har jag tagit tag i bilderna från Canovills kennelläger. Bilderna hittar ni i vårt galleri. Länk hittar ni till höger under fliken ”Länkar”


Bilderna är tagna av lite olika personer då min kamera fick en rundgång =)

Categories: Bilder

Lara fjärr

Har passat på o tränat lite lugnare saker såsom fjärr och vittring med Lara när hon fått vila. Här är ett klipp från dagens träning. Jag tycker hon borde få göra något i alla fall, inte bara ligga o såsa hela tiden.
Tycker det ser bättre ut än vad jag trodde faktiskt. Helt OK pass!

Categories: Film, Lara, Träning

Burleken

En liten film på när Dee tränar burleken. Musiken tar visst slut efter halva, men det får ni stå ut med =)

Categories: Dee, Träning

Vilan fortsätter…

Har idag varit på återbesök hos Stefan på ReDog med Lara.

Hoppades såklart på att hon skulle vara bättre och jag skulle få klartecken på att nu var de bara o tuta och köra.
Men icke!

Hon ömmade igen i ryggen och även i vänster fram handled som är den tass hon haltade på för 2 veckor sedan i några dagar. Hon gick desto bättre och trampade nu rätt i både skritt och trav.

Denna gång tyckte Stefan att det nu var dax för röntgen, eftersom hon blivit sämre. Hon var ju bra där ett tag efter andra återbesöket, men nu sista månaden med benmarschetter och att jag har fått sätta igång henne lite i träning som jag gjort, men väldigt lugnt och hon har inte fått göra jätte ansträngande saker. Någon gång har hon fått springa av sig med Dee på ängen, men det tycker jag hon borde klarat av.

Känns som ett riktigt bakslag faktiskt. När jag satte mig i bilen hem därefrån kunde jag inte rå för att det kom en eller två tårar. Mitt lilla hjärta som har sånna chanser att bli otroligt duktig i vad vi än tar för oss.. Det är tufft. Hela förra året gick åt den förbannade skendräktigheten. Kunde inte träna eller tävla direkt då. Kastrerades i januari och sattes igång på våren med sikte på både spår, lydnad och agility. Men blir skadad och får vila resten av sommaren. Kan det bli mer orättvist?

Categories: Lara