Reykjavik here we come!!

Om bara några få timmar sitter jag och mina två vänner på flyget till Island – Reykjavik! Det ska bli nyårsfirande på ön.
Första gången jag reser dit och det är lite som om en dröm blir sann. Har alltid velat åka till Island och nu äntligen blir det av.

Varför Reykjavik? Den frågan har vi fått ofta..

Har vi något direkt svar då? Hm nja vi ville göra någonting annorlunda till nyår. Tycker om att resa gör vi alla. Förra året tog vi en nyårskryssning till Helsingfors och det var riktigt roligt. Men inte lika kul om vi skulle göra en repris.
Vi valde då mellan lite olika alternativ, först kom Sälen/åre upp på listan, men då ville vi vara ett gäng och inte bara 3 tjejjer. Då ströks det alternativet. Sen Köpenhamn, kunde vara rolig upplevelse, men dit kan man åka väldigt enkelt bara sådär en helg eller så. Då från ingenstans (vet ärligt talat inte vems grundidé det var) kommer Island och Reykjavik upp. Kollade på lite hemsidor och fick reda på att det ska tydligen vara grymt roligt just under Nyår.
Bokat och klart och här sitter vi nu med väskorna packade till fullo med massa kläder, skor och jackor. 

En resumé på resan kommer när vi kommit hem igen. Men shit va roligt vi ska ha det!

Om 2 år (nästan bestämt) Alltså nyår 2011 funderar vi på att åka till New York.. Hihi vi och våra idéer..

Trots att jag längtar så innerligt att åka till Reykjavik och bara ha det sjukt kul så kan jag inte låta bli att längta nästan ännu mer tills jag kommer hem.. Nämligen på söndag 3e Januari ska jag ÄNTLIGEN få ta med mig lilla Dee hem. Alltså inte bara åka dit för att hälsa på och lämna dem igen, utan nu ska hon få följa med mig.. Tänker jag till har jag faktistk varit och hälsat på dem varje vecka sedan de var 3,5 vecka.. Alltså hela 5 gånger har jag fått pussa på dem allesammans.. =)

Ska bli så spännande och jag kan inte vänta att se vad för underbar liten varelse hon är. =) Men jag ska verkligen försöka njuta av denna tid på Island också.. =)

GOTT NYTT ÅR på er allesammans

Categories: övrigt, Valpar

En sista valptitt.. + agility

… innan hon får komma hem =)

I måndags åkte jag till Eva en sista gång och pussade på alla (stora) valpar.. Oj vad de växer och nu börjar de se såhär små vuxna ut :P

Stulen bild från Eva

Lilla Dee var förstås supergo som alltid och jag längtar som en tok efter att ha henne här hemma och pussa på henne dagligen.. Massa bilder hittar ni på Evas gallerisida

Igår (tisdag) var de alla o veterinärsbesiktades samt vaccinerades och det hade gått utmärkt. Idag (onsdag) så ska alla ögonlysas och jag väntar med spänning här hemma på hur det går =) Håller tummar för att alla ska vara fria..

I söndags var det även dax för agilityträning med ungdomsgruppen, Eva följde med och tränade hennes vovve och tur det för oss att vi hade Eva med. Massa goda tips och råd fick vi =)
Lara var taggad till över max och tyckte det var grymt roligt att få träna igen efter lite Agilityvila (massa annat har kommit ivägen för träningen).
Känns bra det här, med lite mer rutin och träning samt om jag lär mig att röra på fötterna kommer vi nog få till det här också. Känns taggande =)

Categories: agility, Valpar

Juletider

Nu blir nog pappa nöjd när jag skriver ett inlägg =) Han har koll på mig minsann..

Julafton blev en mycket mysig dag/kväll. Mormor och pappa kom över och så åt hela familjen en god middag tillsammans som avslutades med julklappsöppning. Tror nog alla blev mycket nöjda med sina klappar.

Själv fick jag mycket fint porslin, as grymma äggkoppar, bok, smycken mm. Kände sig som ett litet barn igen, okej jag är inte jätte gammal, men klassar mig som vuxen i allafall =)
Just ja får inte glömma (vet att pappa blir glad om jag skriver detta) av honom fick jag ett vad ska man kalla det, presentkort med en lektion i skytte med en av sveriges bästa skyttar Jocke Smålänning. Hur roligt som helst.
Ni som inte förstår någonting nu kan jag berätta att när jag var 13 började jag med luftgevär och var faksiskt ganska duktig på det hela. =) Har sedan jag varit liten följd med pappa på jaktskytte och även varit med honom på skjutbanan och skjutit. =) Tycker det är riktigt roligt. I vår ska jag även ta jägarexamen. Det var lite om den bakgrunden =)

Vovvarna har fått tagit det lite lugnt under julen, skött sig exemplariskt. Ellie Mae tyckte julgranens all pynt var något man också kunde leka med.. =)

Hundarna har nu lärt sig att snurra =) Haha Lara har jag kämpat med detta i över ett år. Men nu äntligen kan hon det sådär på kommando.. Ellie Mae lärde sig på 2 dagar.. :P

God Fortsättning önskar vi er alla!

033_1

Categories: övrigt

Ge bort en julklapp genom Unicef

Läste precis Linnéas blogg där hon och hennes pojkvän beslutat att inte ge varandra julklappar utan istället skänka en julklapp till unicef genom deras ”stöd oss gåvoshop”. Tyckte det var en så otrolig god tanke och jag visste själv inte om det. Självklart hakar jag på denna goda tanke och köper en gåva till de mer behövande genom Unicef!

Vill ni göra en god gärning kika in på denna sida >>Klicka<< och stöd dem som inte har det lika bra som vi.

Categories: övrigt